خانه > زناشویی > بارداری و زایمان > مد رند شدن تاریخ تولد نوزاد

مد رند شدن تاریخ تولد نوزاد

مد رند شدن تاریخ تولد نوزاد

مد رند شدن تاریخ تولد نوزاد

توجه به تاریخ تولد نوزاد و یا رند شدن آن گاهی برای زوجین و یا یکی از والدین آنقدر مهم میشود که بی اطلاع از عوارض احتمالی، اصرار بر تعیین تاریخ سزارین در زمانی مشخص البته در همان محدوده ای که پزشک اعلام می کند، دارند. در این خصوص شاید در موارد معمول حتی برخی پزشکان برای کسب رضایت بیمار و به عبارتی مشتری اقدام به این کار کنند اما حتی یک درصد هم در صورت اورژانسی شدن وضعیت جنین ممکن است سلامت نوزاد به خطر بیفتد.تاریخ تولد

تاریخ تولد

توجه به طی کردن روند طبیعی دوران بارداری و گذشتن از ۳۹ هفتگی، امکان تولد نوزاد نارس را کاهش می دهد و شاید در مواردی بتوان چند روز تاریخ سزارین را تغییر داد، اما به تاخیر افتادن بیش از حد، ممکن است مشکلات بسیاری را به وجود آورد. فلوشیپ نازایی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص می گوید:چندان فرقی نمی کند که از نظر تقویمی، نوزاد، دوم یک ماه به دنیا بیاید یا نوزدهم و تنها چیزی که بسیار اهمیت دارد حفظ سلامت جنین و مادر است تا فرزندی که یک خانواده چشم انتظار او هستند به موقع به این دنیا پا بگذارد و همه آنها را خوشحال کند. دکتر صدیقه عمویی در گفت وگو با خبرنگار «خبرجنوب» می افزاید:برخی درخواستها که در بین افرادی حتی تبدیل به مد می شود، نامطلوب است و باید آنها را کنار گذاشت؛ چرا که اگر این قبیل مسایل حتی به یک نوزاد هم آسیب بزند دیگر پشیمانی سودی ندارد.

 

وی یادآور می شود:البته تغییر تاریخ سزارین به میزان ۳ تا ۴ روز معمولا مشکلی به وجود نمیآورد و در هر صورت پزشک سلامت بچه را فدای درخواستهای غیرمنطقی احتمالی والدین نمی کند. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز میگوید:با وجود همه درخواست ها، تولد زودهنگام نوزاد به نارسی و تولد دیرهنگام ممکن است به پاره شدن کیسه آب جنین منجر شود. دکتر عمویی می افزاید:در صورتی که وضعیت مادر و جنین به دلیل تغییر تاریخ تولد، اورژانسی شود این امر می تواند خطرناک باشد و به همین دلیل پدر و مادر نباید اصرار به تولد نوزاد در موعد خاصی داشته باشند.

 

عواقب ریسک در سزارین:

مسئول بخش لاپاراسکوپی زنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم می گوید:هرگونه ریسکی در مورد زمان سزارین ممکن است باعث تولد نوزاد نارس و یا بروز مشکلات دیگری شود. دکتر سعید البرزی می افزاید:در این خصوص شاید تغییر ۳ تا ۴ روزه تاریخ به دنیا آمدن نوزاد مسئله ای ایجاد نکند اما طول کشیدن بیش از این ممکن است باعث دفع مدفوع توسط جنین و یا بروز اتفاقاتی برای بند ناف شود.

این فلوشیپ ناباروری و اندوسکوپی زنان عنوان میکند:علاوه بر موارد یادشده، به تاخیر افتادن تولد، کاهش مایع دور جنین را نیز ممکن است به همراه داشته باشد، اما تولد نوزاد از هفته ۳۸ تا انتهای هفته ۴۱۱ مشکلی ایجاد نمی کند.

دکتر البرزی می گوید:با وجود همه عوارض احتمالی و یا عدم بروز مشکل، از والدین می خواهیم که به مسایلی از قبیل تاریخ رند تولد توجه نکنند و بدانند تنها چیزی که باید برایشان مهم باشد، سلامت جنین است.

 

یک فلوشیپ طب مادر و جنین دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز می افزاید:تصور نمی کنم که پزشکی چنین مسئولیتی مبنی بر تغییر تاریخ سزارین و یا تولد را به دلیل اصرار والدین قبول کند اما توجه به عوارض احتمالی این مسئله حتی در صورت وجود یک مورد هم مهم است.

دکتر نسرین اسدی یادآور می شود:جنین در ۳۹ هفتگی تکامل می یابد و اگر تولد در ۴۰ هفتگی هم انجام گیرد مشکلی پیش نمی آید. در هر صورت نظر پزشک در این خصوص مهم است و والدین به دلیل عدم آشنایی با مسایل مربوطه نباید در این زمینه دخالت کنند.

وی می گوید:به تاخیر انداختن تولد نوزاد ممکن است باعث شروع درد در مادر در هنگام شب و اورژانسی شدن وضعیت او شود و به دلیل احتمال دسترسی کمتر در آن ساعات به امکانات، مشکلاتی را به همراه داشته باشد. دکتر اسدی می افزاید:به مادر و پدرها توصیه میکنیم هر زمانی را که پزشک برای تولد مشخص میکند بپذیرند چرا که به دنیا آمدن زودهنگام هم نارسی را به دنبال دارد.

منبع : خبر آنلاین

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

اینم ببین!

۷ نشانه اینکه شوهرتان از ازدواجتان راضی است

دوست دارید بدانید که شوهرتان از ازدواج با شما رضایت دارد یا نه؟ این لیست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *