خانه > مجله سلامت > انواع بیماری و درمان > عرق سوز و روش های درمان آن

عرق سوز و روش های درمان آن

عرق سوز و روش های درمان آن

عرق سوز و روش های درمان آن

عرق‌سوز اسباب ناراحتی خیلی‌هاست و در تابستان برای اکثر افراد اتفاق می‌افتد. افرادیکه فعالیت بیرون از خانه دارند یا از لباس‌های محدودکننده استفاده می‌کنند، بیشتر دچار عرق‌سوز می‌شوند اما درمان آن چندان کار دشواری نیست. عرق‌سوز معمولاً خود به خود برطرف می‌شود و اگر نشد می‌توانید از نکات زیر استفاده کنید.

عرق سوز با انسداد مجاری عرق پوست و معمولاً در آب‌وهوای گرم و مرطوب اتفاق می‌افتد. پوشیدن لباس‌های محدود‌کننده و سنگین در هوای گرم این وضعیت را بدتر می‌کند زیرا این نوع لباس‌ها از تنفس پوست جلوگیری می‌کند. مشکل عرق‌سوز در نوزادان، کودکان نوپایی که والدین‌شان لباس‌هایی بسیار گرم نسبت به آب‌وهوا تنشان می‌کنند، بیشتر اتفاق می‌افتد.

عرق‌سوز را می‌توانید به صورت برآمدگی‌های ریزی روی پوست تشخیص دهید که معمولاً به صورت خوشه‌ای روی ناحیه‌ای از پوست ایجاد می‌شود. عرق‌سوز ممکن است زیر بغل، بین ران‌ها، روی باسن یا پشت اتفاق بیفتد. اگر عرق‌سوز اذیت شود–مثلاً با پوشیدن پشت هم یک لباس–ممکن است موجب یک مشکل پوستی دیگر شود.

در بزرگسالان، عرق‌سوز به ندرت به مراقبت پزشکی نیاز دارد اما برای بچه‌های کوچک در صورت تداوم مشکل می‌بایست به پزشک مراجعه شود. همچنین اگر کودک دچار تب شدید شد یا عرق‌سوزها شروع به پخش شدن کردند، می‌تواند به مشکلی جدی تبدیل شود. گاهی اوقات، عرق‌سوز به اشتباه تشخیص داده می‌شود، ازاینرو اگر والدین نگران بودند، حتماً باید به پزشک مراجعه کنند.

علائم غیرعادی عفونت عبارتند از:

– تورم زیاد یا قرمز شدن پوست آن ناحیه
– تب (بالاتر از ۹۹ درجه فارنهایت) همراه با لرز
– تورم غدد لنفی
– امتداد خطوط قرمزی از ناحیه عرق‌سوز شده
عرق‌سوز را می‌توان با روش‌های زیر درمان کرد:

۱. ناحیه موردنظر را خنک کنید. یک دستمال خنک و خیس روی عرق‌سوزها بگذارید یا حداقل برای ۲۰ دقیقه آن را زیر دوش آب سرد نگه دارید.

۲. لباس‌های محدودکننده را از آن قسمت درآورید. شلوارها و بلوزهای تنگ، پارچه‌های سنگینی مثل لیکرا را باید با پارچه‌های سبک و گشاد جایگزین کنید.

۳. بعد از دوش گرفتن یا استفاده از دستمال خنک و خیس، بگذارید ناحیه عرق‌سوزشده خود به خود در هوای آزاد خشک شود و از کشیدن حوله روی آن خودداری کنید.

۴. اگر ناحیه موردنظر خارش یا درد داشت، روی آن لوسیون کالامین یا کرم هیدروکورتیزون بزنید. اگر مشکل برطرف نشد، یا بدتر شد، از استفاده مجدد آن لوسیون و کرم اجتناب کنید.

۵. تا زمان بهبودی کامل، از صابون‌ها، لوسیون‌ها یا هر ماده خشن بر روی ناحیه عرق‌سوزشده خودداری کنید.
برای جلوگیری از بروز عرق‌سوز در آینده، موقع فعالیت یا بازی کردن در هوای گرم، برای خنک و خشک نگه داشتن پوست از لباس‌های گشاد و سبک استفاده کنید. نوزادان را متناسب با آب‌وهوا لباس بپوشانید. عرق‌سوز مشکل جدی نیست اما ناراحتی زیادی ایجاد می‌کند.
منبع:mardoman.net

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

اینم ببین!

بهترین راه های درمان عفونت ادراری در کودکان

راه های درمان عفونت ادراری در کودکان برای درمان عفونت ادراری چی خوبه ؟ یکی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *