سرخط خبرها
خانه > گردشگری > مهاجرت به استرالیا | شرایط اقامت دائم در استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

مهاجرت به استرالیا | شرایط اقامت دائم در استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

بسیاری از ایرانیان با هدف زندگی بهتر و کسب سطح رفاه بالاتر برای خود و خانواده خود به فکر مهاجرت می افتند. یکی از کشورهای مهاجر پذیر که ایرانیان زیادی دارد استرالیا می باشد.

در این مطلب از حیاط خلوت قصد داریم تا شرایط دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ را خدمت شما عزیزان اعلام کنیم.

شرایط اقامت دائم در استرالیا از طریق ویزای 189

ویزای اقامت ۱۸۹ استرالیا ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد. این ویزا احتیاجی به کارفرما یا اسپانسر ندارد و تنها بر پایه ی مهارت متقاضی می باشد.

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

متقاضیان این ویزا، بدون استفاده از اسپانسر فامیلی یا ایالتی، مایلند به استرالیا مهاجرت کنند.درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا، می توانند در هر نقطه از استرالیا که مایل باشند، زندگی، کار و تحصیل نمایند. متقاضی باید بتواند حایز شرایط ذیل برای اخذ این ویزا باشد:

شرایط لازم ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا:

برای  اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

۱- سن او زیر ۵۰ سال باشد.

۲- در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:

– در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ی ۶ را کسب کرده باشد. متقاضی میتواند معادل این آزمون را در سایر آزمون های معتبر در سیستم اداره مهاجرت استرالیا ارائه کند.

– در مهارت های تافل، برای گوش کردن ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.

– از اول ژانويه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به دست آورده باشد.

۴- در یکی از شغل های مورد نیاز دولت استرالیا، در خواست خود را ارایه دهد.

۵- ارزیابی مدارک: با ارایه مدارک تحصیلی شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید. این مرحله بین یک هفته تا ۴ ماه بسته به سازمان موردنظر زمان نیاز دارد. برای انجام ارزیابی مدارک: اغلب اوقات احتیاج به مدرک زبان دارید.

۶- طبق جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا حداقل ۶۰ امتیاز داشته باشد.

۷- متقاضی پیش از این، در صورت حضور در استرالیا، هیچ ویزای کنسلی یا رد شده نداشته باشد.

مراحل دریافت ویزای کلاس ۱۸۹ استرالیا:

فرد متقاضی واجد شرایط بالا، در مرحله اول سوابق تحصیلی و شغلی خود را به وسیله نهاد مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی می کند.(ارزیابی مدارک) این ارزیابی بنا به مورد، بین ۱ تا ۴ ماه زمان می برد و هزینه آن در شرکت های مختلف متفاوت است.

در مرحله دوم، شخص اقدام به تکمیل EOI می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال می شود.

مرحله سوم، با آماده بودن دعوتنامه، متقاضی فرصت دارد تا ظرف ۶۰ روز از تاریخ دعوتنامه، درخواست ویزای خود را در سایت اداره مهاجرت مهاجرت استرالیا ثبت نماید. در حال حاضر مدت زمان اعلام شده برای رسیدگی، ۳ ماه است.
تست های پزشکی و پلیس چک نفراصلی و همراهان در این مرحله انجام می شود. نتیجه ی درخواست متقاضی، به صورت ایمیل به وی ابلاغ می شود و در صورت اخذ ویزا، شرایط و مقررات آن برای فرد، تشریح می شود.

مدارک لازم اقامت استرالیا از طریق ویزای کلاس ۱۸۹:

    1. مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)
    2. مدرک زبان انگلیسی
    3. مدرک پرداخت هزینه
    4. عقدنامه در صورت تاهل
    5. کارت پایان خدمت برای آقایان
    6. عکس
    7. سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته
    8. کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها،مالیات و….
    9. گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزییات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت
    10. فیش حقوقی به ویژه در مشاغل دولتی
    11. تمامی مدارک تحصیلی، دییلم ها، دوره ها و به طور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.
    12. گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوءپیشینه پلیس

همراهان ویزای مهاجرت به استرالیا:

    1. همسر و فرزندان متقاضی
    2. اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یکسال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند.

هزینه ی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹:

هزینه ی ویزای ۱۸۹ (که به دولت استرالیا پرداخت می‌شود) برای فرد متقاضی، از ۳۶۷۰ دلار شروع می‌شود، افراد بالای ۱۸ سال خانواده ۱۸۳۵ دلار و برای افراد زیر ۱۸ سال ۹۲۰ دلار می باشد.

دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا:

بعد از دریافت ویزای ۱۸۹ اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید تا سیتیزن شیپ استرالیا را بدست آورید.
افرادی که از طریق ویزای ۱۸۹ به استرالیا مهاجرت می کنند ” Permanent Resident” نامیده می شوند. این افراد می توانند:

در استرالیا کار کنند.

در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.

اگر فرزندی در استرالیا بدنیا بیاورید آن فرزند شرایط گرفتن پاسپورت استرالیا را دارد.

با گذراندن شرایط لازم شهروندی استرالیا را بدست آورند.

از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.

به مدت ۵ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۱۸۹ خود استفاده کنند.

خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورید (همسر و فرزندان).

برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنید.

فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند

♥ جذاب ترین مطالب امروز را اینجا ببینید

اینم ببین!

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کشورهای مختلف + جدول

شرایط اخذ ویزای کشورهای مختلف + جدول با توجه به درخواست کاربران ، این لیست در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *